KERSTMENU
4 gangen KERSTMENU € 65,- p.p.
voorgerecht en dessert shared en hoofdgerecht een keuzen
BROOD
kruidenboter – olijfolie – tappenade
SHARED VOORGERECHT
VITELLO BOSCH
kalfsmuis – verse tonijn – forel mayonaise
COQUILLE
buikspek – sjalot – hoisin - biet
EEND
rillette eendenbout – gerookte eendenborst
BLOEMKOOLKIBBELING STYLE
likkie lakkie - enoki – bosui
BEEF TATAKI
diamanthaas – kort gebakken – sesam - punzu
TUSSENGERECHT
KOKOS KERRIE
Hollandse garnalen – gamba lolly
KEUZEN HOOFDGERECHT
HERTENRUGFILET
kweepeer – knolselderij – port jus
OF
TOURNEDOS
au poivre – kastanje champignons
OF
HEILBOT
truffel risotto – macadamia – pastinaak
OF
WELLINGTONvegetarisch
bieten – zoete aardappel – geitenkaas
SHARED DESSERT
VANILLE CREME BRULEE
CHEESE CAKE
TARTE TATIN